Monday, November 04, 2013

Macam Mana Nak Edit Blog??

you & I 
 Alhamdulillah Wa Syukrillah..Segala puji pujian hanya kepada Allah swt Pencipta Sekalian alam.. okey posting kali ni tak ada apa-apa cuma nak buat pemberitahuan sahaja. Alhamdulillah ramai jugak blogger2 yang bertanya kepada aisya macam mana nak edit blog dan ada yang mereka tak faham. Kepada sahabat-sahabat yang bertanya tu boleh komen/requestkan part yang mana tak faham dan nak buat macam mana..InsyaAllah aisya akan buat tutorial kepada sahabat2 cara2 dia macam mana.. bagikan contoh ke apa ke terpulang..yang penting aisya faham apa yang sahabat2 tak faham dan senang aisya nak buat tutorial nanti.

Sebenarnya bukan aisya tak nak buat toturial banyak2.. buat masa sekarang aisya tak berkesempatan nak buat toturial tapi kalau ditanya InsyaAllah aisya akan buat.. Ataupun kalao tak faham macam mana/malas nak ikut toturial..boleh jer upah aisyah edit blog sahabat2 kalau berminat boleh tgk SINI atau AlHumayrahOnlineShop macam mana nak tempah edit blog dan harga pun dah ada sekali.. InsyaAllah berpatutan dan mampu milik..

Semoga setiap kerja kita sentiasa dipermudahkan oleh Allah swt..InsyaAllah.. Aminn
 

No comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.