HOMEY TUAN BELOG POSTING TUTOSOLAT DOA SIRAH FREEBIES TUTOBLOG MYPROFILE

Thursday, November 14, 2013

Freebies: Button Page

study, school, and coffee image
Ahlan Wasahlan sahabat semua.. untuk freebies seterusnya "Button Page".. kepada yang tidak tahu apa itu button page dibawah ni adalah contoh dimana kita letakkan button page
klik pada gambar utk tumbesaran
Atau diletakkan dibahagian sidebar
ini adalah diantara contoh button page yang aisya gunakan danuntuk freebies aisya ada buatkan kepada sahabat semua.. cuma mungkin tak banyak bahagian kerana lain blog lain tajuk button page dia.. freebies yang aisya buatkan ini boleh dikatakan button page umum yang semua orang boleh guna.. kepada yang nak tahu macam mana nak buat button page sendiri..boleh jer request kan kepada aisya k.. SELAMAT MENCUCI MATA! blogger-emoticon.blogspot.com
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I1_zps8136ca12.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I2_zpseb24cb29.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I3_zps9c3634f9.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I4_zps17dd473e.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I5_zpsfea8133e.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I9_zpsccf10a59.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I6_zpsac984781.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I7_zpsae0f125c.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I8_zpsb282da49.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I10_zpsecde81e0.png

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...