Thursday, November 14, 2013

Freebies: Button Page

image_560211131554324964822.gif (500×265)
Ahlan Wasahlan sahabat semua.. untuk freebies seterusnya "Button Page".. kepada yang tidak tahu apa itu button page dibawah ni adalah contoh dimana kita letakkan button page

klik pada gambar utk tumbesaran

Atau diletakkan dibahagian sidebar

ini adalah diantara contoh button page yang aisya gunakan danuntuk freebies aisya ada buatkan kepada sahabat semua.. cuma mungkin tak banyak bahagian kerana lain blog lain tajuk button page dia.. freebies yang aisya buatkan ini boleh dikatakan button page umum yang semua orang boleh guna.. kepada yang nak tahu macam mana nak buat button page sendiri..boleh jer request kan kepada aisya k.. SELAMAT MENCUCI MATA! blogger-emoticon.blogspot.com


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I1_zps8136ca12.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I2_zpseb24cb29.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I3_zps9c3634f9.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I4_zps17dd473e.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I5_zpsfea8133e.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I9_zpsccf10a59.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I6_zpsac984781.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I7_zpsae0f125c.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I8_zpsb282da49.png

http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/I10_zpsecde81e0.png


No comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.