HOMEY TUAN BELOG POSTING TUTOSOLAT DOA SIRAH FREEBIES TUTOBLOG MYPROFILE

Tuesday, October 08, 2013

'OBSES' pada kecomelan..

Bismillahirahmanirahim..'Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Menagsihani'.. alhamdulillah.. Hari ni tak banyak kerja nak kena buat jadi aisya ingat nak posting sikit.. al maklumlah baru sedar diri ni 'pantang tengok benda comel' mesti nak grab.. jadi nak posting la pasal 'obses' pada barang2..objek atau apa yang jer yang bila dipandang comel!! rasanya bukan aisya sorang saja yang suka benda2 cute miut ni kan..orang yang tengah baca ni pun mesti suka kan..kan.. angguk! angguk!:face68:

minggu lepas :face75: membeli belah di Pasaraya Billion dan Langkawi Fair..jalan dan terus jalan cari barang-barang keperluan di pasaraya.. selalu kalau pergi mesti terus keluar pintu keluar pasaraya tapi hari ni rasa macam nak jalan dekat Langkawi Fair.. jalan punya jalan jumpa satu kedai souvenir:face18:--:face2:--:131:.. hehe oh! tidak...comel sangat comel barang disitu.. ada patung rilakkuma yang besar, kecik semua ada.. tempat letak gambar yang cute.. boleh cakap semuanya comel belaka.. nak semua! haha boleh gila disitu..

'tak payah nak mengarut':face13:--:face63: mak potong line..terus tarik tangan keluar..naik kereta balik rumah terus..haha senang.. baru nak cuci mata sekejap :face41:..

Bahayanya obses pada benda ni..kadang-kadang kita suka dan beli..kita tak sedar 'duit habis!' haha.. da beli baru sedar..sebenarnya nak beli barang lain tapi pergi beli barang lain..hehe balik rumah conform kena 'ceramah'.. tapi tu la..nak buat mcam mana kan..cara nak mengelak 'bawa la sapa-sapa yang boleh jadi penghalang bila kena pukau dengan barang2 comel ni' :face12: "my solution..is my mom" how about u? okey.. kerana fitrah manusia memang sukakan benda2 yang cantik pada pandangan kasar mata.. terpulang pada diri nak kawal mcam mana.. selain dari tu, perempuan ni ada nafsu yg suka membeli.. bila dua2 bergabung memang DABOOM LA!! Hati-hati okey... untuk diri sendiri jugak :face39:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...