HOMEY TUAN BELOG POSTING TUTOSOLAT DOA SIRAH FREEBIES TUTOBLOG HIRE ME!

Saturday, October 12, 2013

Cute Blog Pixel Sets #1

japan, scenery, and japanese girl image 
Bismillahirahmanirahim..segala puji pujian hanya kepada Allah swt, Tuhan Yang Maha Esa.. Alhamdullilah syukur masih ada peluang nak menaip di belog nie.. hehe Kaifa hal? harap sihat lah semuanya yer.. okey mungkin post2 yang selepas ni aisya hanya akan postkan freebies sampai penuh kotak freebies aisya hehe..~banyak tu~.. lepas tu InsyaAllah...aisya akan sambung celoteh pulak..okey..
 
Freebies ni bukan dari aisya..aisya ambik dari tumblr.. jadi sapa2 nak guna..silakan jangan malu-malu k.. freebies ni tempat letak dia di sidebar luar.. nanti aisya akan buat tutorial..okey 
 
 "Klik pada icon comel ni jangan lepas dan bawa dia ke 'new tab' nanti dia akan keluar URL IMAGE atau CLICK KANAN 'COPY IMAGE ADDRESS"


OTHER FREEBIES ICON
Boleh guna dimana mana sahaja ikut suka korang, caraya sama sahaja macam di atas.
Kredit to : cameliawonderland

    
      image image image
     
  
      
             image image image  image image  

    

      

 
                  

                                                             image image image image image image image image image image image image image image image imageimage imageimageimage
image  image image image image image image image image image  image image  image image image image    image   image   image  image image  image  image 
image image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage image image image  image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
kredit to : cameliawonderland
Dont forget to comment..if u grab this icon..okey ^^ 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...