HOMEY TUAN BELOG POSTING TUTOSOLAT DOA SIRAH FREEBIES TUTOBLOG MYPROFILE

Wednesday, May 01, 2013

Hari ku yang penuh dengan JUBAH

Apa khbar semua sahabat-sahabat..lamaaa nya tak update post kan hehehe... tengok saja gambar conform tau apa yang ai sya nak post kali ni.. 'sudah terang lagi bersuluh" mesti pasal GRAD!!
siapa grad? siapa lagi kalau bukan tuan punya belog nie..cik Ai Sya la.. hehe.. Alhamdulillah wa syukrillah akhirnya ai sya sudah menjadi graduan yang bertauliah pada 21 April 2013..tarikh bersejarah yang dipenuhi dengan jubah-jubah purple 
Walau apa pun...disebabkan terlalu excited  sbb grad.. satu kejadian telah menimpa ai sya sewaktu nk naik terima pengiktirafan tu..hehe..tak adalah kejadian teruk sangat.. tapi malu jugak la sebab orang ramai..tapikan rasanya orang tak nampak kot apa yang jadi.... apa yang jadi? ermmmmm hehehe sebenarnya masa langkah tangga nka naik terima diploma tu..kaki tersangkut tangga..mcm langkah tak lepas jadi macam nak jatuh....TAPIIIIIII....berjaya diselamatkan keadaan tu oleh diri sendiri hehehe..cewahhhhhh cover line nampak hehe... mesti..yang penting muka da merah bila da sampai atas pentas..[:yociexp95:]
walau bagaimana pun...Alhamdulillah semua program selamat berjalan dengan lancar..dan kami semua sudah berjaya dan sudah terlepas dari bebanan belajar...hehe tapi nak sambung lagi nie..xckup lg nie... In Shaa Allah kalau ada rezeki... aminn
okey...apa2 pun dekat Hangpa yang tengah dok study tu..belajar la rajin-rajin..sebab bila sampai waktu grad nanti..seronoknya tak dapat digambarkan dengan kata-kata..rasa puas hati habis..terus terfikir tak sia-sia aku berusaha selama nie.. In Shaa Allah kalau kita berusaha lebih..Allah swt pasti akan permudahkan pekerjaan kita yang penting USAHA!! TAWAKAL!! hanya kepada Allah swt...Caiyok! Caiyok![:yociexpress01:] 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...