Sunday, September 27, 2015

Freebies: Background CBOX part 2 (own made)

Anime
alhamdulillah... semua, hari ni terasa rajin pulak sebabnya cuti sekolah dah nak habis .. esok dah kena masuk mengajar balik..maka berakhir hari-hari malasku di rumah hihi..
dah lama rasanya tak menaip..tangan pun dah rasa sengal-sengal sebab dah lama letak jawatan penulis dan pengedit blog haha.. In Syaa Allah atas doakan kalian jugak aisyah sihat lagi..kan 
Baiklah...nak kasi freebies lagi dekat korang yang suka sangat men'comel' kan blog sendiri dan juga kepada yang rajin stalker my blog hihi...stalker jer k jangan copycat's  pulak na.. kalo nak jugak copy plizz guisss tolong kreditkan ke aisyah na.. 


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/7_zpschtlrz7h.jpg


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/6_zpsq1mlpqgy.jpg


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/5_zps6lbrfufu.jpg


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/3_zpsrhbnioto.jpg


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/2_zpsqtwxn6ig.jpg


http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/1_zpsxrzxz3r8.jpg

Cara nak masukkan background cbox bagi yang tak pernah buat lagi sebelum boleh rujuk toturial disini 
SELAMAT MENCUBA

No comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.