Monday, December 02, 2013

Alhamdulillah..Akhirnya!

http://30.media.tumblr.com/tumblr_ln602xtPEc1qhh7wto1_500.gif
Ahlan wasahlan sahabat-sahabat semua, apo kabo? hehe.. kepada yang cantik semakin cantik dengan iman, yang segak semakin segak dengan akhlak yang baik InsyaAllah. Alhamdulillah aisya merasa sangat lega..jadi nak kongsikan kelegaan disini.. design blog busines second last sudah siap akhirnya. Dan bersyukur sangat sebab customer pun berpuas hati dengan hasil kerja. Ada lagi yang tempah tapi nak berehat sekejap dari memandang komputer, boleh dikatakan setiap hari memandang komputer..lama-lama dah tak rindu kat komputer naik jemu hari-hari tengok dia..hehe haaaaa.... ni blog yang aisya citer tu
kalau nak tengok dengan jelas boleh klik Sini

Ini adalah pakej full edit blog + doodle header.. ni design yang sebagaimana dikehendaki oleh customer tu sendiri.. Alhamdulillah dan syukran jiddan sbb bermuamalat dengan Al Humayrah Online Shop.
Kepada sahabat-sahabat yang nak perkhidmatan edit blog boleh klik butang "KEDAI" di sebelah sidebar.. dalam tu ada pakej2 edit blog dan sahabat boleh pilih nak yang mna. tapi kalao nak minta edit bahagian-bahagian tertentu juga boleh.. apa2 cuma PM aisya di Al Humayrah Online Shop.. InsyaAllah Puashati!

~Back to my work~

"Semoga segala pekerjaan kita sentiasa dipermudahkan oleh Allah swt..InsyaAllah aminn"

No comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.