Thursday, March 08, 2012

Biskut Sweetmu.. Penghilang Streessku ^^v

Hari ni agak letih...banyak sangat aktiviti yang ana sertai sampai lupa makan ~~ perut dah lapar sangat ni...


2 minit berlalu....


haaaaa....senang hati perut kenyang... "gendang genduk tali kecapi kenyang perut senang hati" bla..bla... ^^v


sampai sahaja di hadapan papan kenyataan yang terletak betul-betul tengah koridor asrama laluan pelajar turun dan naik...ana berhenti singgah tengok new terbaru.. memang terbaru...dan sangat mengejutkan!!!...lagi 3 hari nak exam???




start tadi...ana terus masuk bilik capai buku dan study...~~ alahai,,,macam mana nak study niey banyaknya buku nak baca...



zulaikha...sahabat ana..tetiba saja ada dekat sebelah sambil makan biskut,,


bila ana pusing tengok dia..alahai zu niey..senyum sorang-sorang sambil makan biskut sweet tu..
jelesnya ana.. >.<


dalam hati ni dup..dap...bila zulaikha keluarkan biskut dan letak berhadapan dengan ana..dugaan!!
nak makan ke..nak study?? #_# buku dekat sebelah...biskut dekat depan..


ana akui ana memang lemah kalau berhadapan dengan biskut sweet... lastly makan jugak..buku letak sebentar hihi..


ana rasa sangat gembira bila dapat makan biskut sweet kepunyaan zulaikha sahabat ana...syukran zulaikha..biskut anti memang terbaik..lepas makan kita study balik okey ^^v


Tamat sudah...syukran buat sahabat yang sudi membaca komik islamik ana....first time buat..insyaAllah ada lagi yang akan menyusul..diharap dapat mengambil moral yang baik dalam cerita ni..okey ^^v











No comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.