Friday, September 13, 2013

Freebies button Home,Never dan Older

Alhamdulillah..apa khabar? macam mana dengan iman hari ni..harap adalah perningkatan kan.. okeh..hari ni tak ada keja sangat jadi tangan ni terasa rajin nak buat freebies utk peminat2 doodle comel..hehe comel ke? ini adalah ikon/button untuk never, older dan home.. Kalau berminat boleh jer ambek..tapi dengan satu syarat..jeng..jeng..hehe "just write ur comment.". yang anda mengambilnya..kepada yang nak COPY dan PASTE..minta tolong sangat-sangat KREDIT kan kepada Aisya yer.. okey Selamat Mencuba!
Minta maaf sempat buat satu jenis jer..akan dipelbagaikan lagi..Coming Soon...
 
 photo Tabhome3copy1_zpse4b1efee.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/Tabhome3copy1_zpse4b1efee.png
 photo Tabolder2copy1_zps9c8f0ae1.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/Tabolder2copy1_zps9c8f0ae1.png
 photo Tabnever1copy1_zps5d371d1f.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/Tabnever1copy1_zps5d371d1f.png

6 comments:

Wawa Rosle said...

Mintak ye :)

Balqis Athirah said...

Assalamualaikum. Sy amik ya. Terima kasih. Comel. :)

Ayuni Syamtun said...

sy amik kak ya,,,cute

Sakinah Stillina said...

ambil semua ye :)

Eimma FM said...

saya guna semua ye. millions of thanks. cantik ;)

rahmah hayati said...

kak..sy guna semua yer..tenkiu

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.