Wednesday, September 11, 2013

Freebies 'ASSALAMUALAIKUM'..(Own Made)

Alhamdulillah..hari ni aisya bermurah hati..berbesar hati nak bagi freebies 'assalamualaikum'.. ni aisya buat sendiri k..My Own Made..xda ciplak..ciplak dari orang..jadi semua boleh pakai..ambik ja yang mana berkenan dihati..then 'komen' bgtau..dan kepada yang nak ambik Copy Paste dalam blog sendiri..boleh xda masalah pun..tapi kredit to AisyaPCI k.. ^^
 photo assalamualaikum6_zps90417d2c.png
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/assalamualaikum6_zps90417d2c.png
 photo assalamualaikum5_zpsf3f1689e.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/assalamualaikum5_zpsf3f1689e.png
 photo assalamualaikum2_zps7b004def.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/assalamualaikum2_zps7b004def.png
 photo assalamualaikum4_zps4c07c78b.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/assalamualaikum4_zps4c07c78b.png
 photo assalamualaikum3_zps4933d75a.png 
http://i1248.photobucket.com/albums/hh491/ai_sya1/assalamualaikum3_zps4933d75a.png

Kepada yang tak tahu macam mana nak letak freebies ni dalam setiap post..boleh tengok Tutorial
 

15 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

tq coz share. btw header awk comel sngat. :)

Ai Syah said...

@Busyra Bt Takiyudinmost welcome.. kalau nak boleh request header..di button hijau AHC tu..^__________^ terima kasih sudi singgah sini..

Yanese Ayne said...

Assalamualaikum, boleh tak kongsi tuto? Amcm ukhti buat post footer kat atas tu? berbackground & ala2 blockquote border? cantek ^_^

Ai Syah said...

@Yanese Aynewaalaikumusalam..nanti ana buatkan tuto yang diminta k..(^_^)

Ashu Syuhada said...

rembat satu...

Anonymous said...

Assalamu'alaik ukht.. tumpang tanya boleh heh? :) camne akak buat blog ni heh? saya tak paham, boleh tolong saya? :)

Syimah MD said...

Assalamu'alaikum ukhti, tumpang tanya. boleh tak ajar saya camne nak buat bloq cam akak ni heh? :)

Syimah MD said...

Assalamu'alaikum ukhti, tumpang tanya. boleh tak ajar saya camne nak buat bloq cam akak ni heh? :)

nursyim said...

Assalamu'alaikum ukhti, tumpang tanya. boleh tak ajar saya camne nak buat bloq cam akak ni heh? :)

Ai Syah said...

@AnonymousWaalaikumusalam.. boleh request part mna yang tak faham.. nanti sy akan buat tutorial cara-cara nk buat mcm mna ^^

Ai Syah said...

@Syimah MDwaalaikumusalam..boleh2 adek request part mna yang adek xfahama nak buat tu..nanti akak akn buat tutorial dia mcm mna..okey ^^

Khuzaimah Khadir said...

assalam akk khuza ambik satu ye.. tq.. :)

Sakinah Stillina said...

ambil satu ye .comel sgt :)

iZzaHinSYiRaH said...

salam,amik satu freebie.tp xreti nk kredit tu.huhu..bru je nk mengedit blog

♬Nouroul Najieya♬ said...

Assalamualaikum... syukran sebab sudi kongsi entri ni :) saya amik satu ye ukhti

 
This Template Was Made & Design With Love By AlHumayrahOnlineShop. All Right Reserved To Me.